Information Veteranbatterier 40-50-60-70 tals fordon

Information Veteranbatterier 40-50-60-70 tals fordon

Veteranbatterier av Högsta klass      Se  veteranbatteriprogrammet under fliken veteran)

MEP Batterier & Fritid Sverige informerar 

För 50-60 talsbilar och gamla traktorer  är de alltid trevligt med rätt design som integreras med ditt klassiska fordon  från 50- och 60-tal. Även på startbatteriet!

Därför rekommenderar vi våra Samson nytillverkade Classic bakelitbatterier med högsta klass och 2,5 Års Garanti 

Ur vårt Batteri program Från MEP Batterier&Fritid Sverige finner ni ett antal storlekar. www.mepbatterier.se (fliken veteranbatterier) som säljes mycket förmånliga priser likväl som alla våra produkter kvalitet till lågt pris, vi gjort i 35 År!

Våra Veteran batterier Classic (svart Bakelit)  förgyller och förverkligar ditt nyrenoverade motorrum eller batterilåda på den bil/maskin du lagt ner tusentals kronor på. Även du som vill ha den i patina skick lika viktigt!

Varför ska man då förstöra den förverkligan genom att montera ett modernt batteri med fel utseende?  (Visserligen har modernare uppbygda batterier högre kallstart men då fel utseende.)

Gamla startbatterier  kan aldrig restaureras till orginalskick. Därför tur då att vi på MEP batterier har en serie sen länge väl beprövade 6&12-V startbatterier som passar bilar/traktorer/maskiner från 50- och 60-talet. (tillverkat på vår nordiska fabrik sen 1926) 
-------
För alla som jobbar med att restaurera en gammal  bil/traktor till orginalskick är startbatteriet i regel en av de delar man missar få i originalutseende – av den enkla anledningen att de finns ganska få som tillverkar replikor av det batteri just du behöver.
Men sen många år har vi på MEP Batterier haft detta i vårt sortiment, högkvalitativa veteranbatterier likväl som våra övriga startbatterier Sznajder.

Därför alla som rustar upp ett 50- eller 60-talsbil/maskin finns det alltid hopp finna det hos oss! Vår serie 6 &12 Volts startbatterier i just 50- och 60-talsdesign, vilka är tillverkade i bakelit istället för plast. Batterierna passar flera av marknadens  klassiska bilar/traktor/maskiner från 50- och 60-talet, Usabilar, Austin, Morris, MG, Opel, Ford Jaguar, Aston Martin och Volvo Pv Amazon mm. / Traktor Volvo, Fergusson, David brown , Fordson  mm. 
-------
Alla som renoverat en veteranklassiker vet vad detta  handlar om. Exteriör och interiör har varsamt restaurerats efter originalet och kvar i motorutrymmet är den viktiga detaljen med bilens startbatteri. 
En lätt koll på marknaden vittnar om att det svarta bakelitbatteriet som tillverkades under 50- och 60-talet. På senare tid hänvisas till modernare batterier av ett vit eller svart plast med moderna etiketter på batteriet, och ej tidsenliga!
Därför har vi på MEP Batterier legat väl framme  med dessa batterier i många år, och  försett våra kunder nya som gamla med denna typen av veteranbatterier till ditt fordon.

Våra Veteran Classic ser ut som batterierna gjorde förr, men med högre krav kvalitetsmässigt som ett modernt startbatteri. De nytillverkade bakelitbatterierna om 6 &12 Volt finns i ett antal varianter som du finner  på vår hemsida veteranbatterier som passar många  klassiska fordon från 50- och 60-talet.
-------
Moderna utformade startbatterier passar inte in i en veteranfordon. Samson Classic Veteran från  MEP Batterier, är det som förgyller ett nyrenoverat  fordon, eller ditt gamla fordon/traktor i patinaskick.

VD Erland Pettersson på MEP Batterier & Fritid Sverige  www.mepbatterier.se påpekar också att vi har snabb personlig service för hjälp om special eller något du undar över..så är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal

Därmed önskar vi nya som gamla kunder välkomna för din batterihjälp till oss antingen de gäller veteran eller andra batterier eller något annat i vårt sortiment.

Med Vänlig hälsning
MEP Batterier & Fritid Sverige
Erland Pettersson

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.